fredag 1 november 2013

GÖTEBORG

 
I söndags var vi på utflykt. Efter att H och storbror varit på dans/gympa styrde vi kosan mot Göteborg. Bilresan dit gick finfint och god frukost intogs i bilen då vi ville vara så effektiva som möjligt. Faktiskt rätt mysigt.

Väl framme spenderade vi en dryg timme i Nordstan innan det var dags att amma och sedan bege oss hem till N och S och deras lilla J. På denna dryga timman hann mamman i familjen, dvs jag, såklart med att besöka ett par efterlängtade butiker och det blev fina inköp till lillasyster på både Zara och Åhléns.

På plats hos N och S bjöds vi på fantastiskt god köttfärssoppa som värmde gott i höstrusket. Och så kaffe och fika på det. Så himla mysigt att ses igen och få träffa deras söta lilla tjej.

När klockan passerat 17 hade både mörkret och regnet svept in över Göteborg och det var dags för oss att påbörja tillbakaresan. En resa som inte blev riktigt lika angenäm som ditresan… En gnällig, eller snarare tokarg liten lillasyster som inte alls ville sitta i babyskyddet. Och en minst lika gnällig storebror som inte nöjde sig med varken film, bokläsning, kex eller glass…

Det blev ett antal stopp på vägen för att lugna de skrikande barnen och det riktiga lugnet infann sig först när vi svängde in på vår garageuppfart igen.

Trots denna något tålamodsprövande hemresa var det en riktigt mysig familjeutflykt och vi hade en mysig dag tillsammans och fick ett välbehövligt miljöombyte som ju faktiskt också innefattade ett möte med fina vänner och lite efterlängtad shopping!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittade in - skriv gärna en rad!